Castolin: Ontwikkeling en Productie in Europa

Interne productie:

Al sinds haar oprichting in 1906 produceert Castolin veel producten intern. Door de jaren heen zijn we blijven investeren in onze interne productiecapaciteit. Het laatse decennium zijn er significante ontwikkelingen geweest op het gebied van onder andere legeringen, slijtvaste bekledingen met NanoAlloyTM en cadmium- en boorvrije hardsoldeer metalen en vloeimiddelen (Greenbraz). Om in de lokale behoeften te kunnen voorzien hebben we productiefaciliteiten op ieder continent: Frankrijk, Ierland, Engeland, Italiƫ, Polen, Canada, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Japan, China, Rusland en Mexico. Wij blijven investeren om dicht bij onze klanten te blijven, om producten en oplossingen snel te kunnen introduceren en om snel en veilig te kunnen leveren.

Lastoevoegmateriaal:

Terwijl veel bedrijven besluiten hun productie uit te besteden en simpelweg elektroden en draden gaan verkopen, is Castolin vast blijven houden aan de ontwikkeling van haar interne productie. Dit om kwaliteit te kunnen garanderen en een gamma te kunnen leveren dat het aanbod van andere organisaties ruimschoots overstijgt. Een product is meer dan een chemische samenstelling, het gaat om het eindresultaat.

Soldeer toevoegmateriaal:

(Hard)solderen was het startpunt van het avontuur van Castolin. Van de eerst ontwikkelde producten in de industriƫle revolutie tot de laatste legeringen en vloeimiddelen in onze Franse R&D labaratorium, Castolin heeft de weg geplaveid voor het proces zoals we dat nu kennen. Ons assortiment bevat producten voor afnemers in onder andere OEM, HVAC, doe-het-zelf, automotive, professionele distributie enzovoort.

Apparatuur:

Als fabrikant van toevoegmateriaal is Castolin zich in de jaren 70 gaan toeleggen op de ontwikkelingen en productie van apparatuur die perfect aansluit op de reeds geleverde toevoegmaterialen. Een toevoegmateriaal van hoge kwaliteit verdient apparatuur van hoge kwaliteit. Tegenwoordig levert Castolin een brede range aan apparatuur voor bijvoorbeeld MMA, MIG/MAG, TIG, PTA, Plasma en solderen. Gecombineerd met onze kennis en ervaring, ben je verzekerd van een optimaal resultaat.

Normen en certifacten:

ISO certificate
ISO certificate
TUV certificate
 

 

image
Download onze
huidige catalogus

Onze producten